The_Open_Network_2020_plin_de_povesti

Cu forte proaspete si cu energie pozitiva, asa s-au intalnit doamnele din Moldovita pe 24 ianuarie. La jumatatea numarului de focus grupuri din cadrul proiectului „REGAL – Regaining life for precarious women at work”, participantele si-au amintit si povestit momente semnificative ale perioadei lor de dezechilibru intre viata si munca. S-au purtat multe discutii, fiecare a venit cu idei, s-au folosit materiale ca recuzita (papusi, haine, minge, pahar, balon, foaie, pixuri…) apoi povestile au fost prezentate grupului. Pentru fiecare poveste s-au adus explicatii si comentarii, reamintind in acest mod mai clar povestile de viata.

Atmosfera de lucru a fost foarte buna, participantele au intrat in rol, s-au amuzat dar au si surprins aspectele importante din poveste intr-un alt mod. De asemenea fiecare participanta s-a implicat serios dar relaxat si cu multa buna dispozitie in activitate.

Acum la inceput de an nou va dorim sa va gasiti echilibrul intre viata si munca. Va lasam spre luare aminte citatul lui Gary Keller: „Munca este o bila de cauciuc. Daca o scapati, acesta va sari inapoi. Celelalte patru bile – familia, sanatatea, prietenii si integritatea – sunt din sticla. Daca scapati una dintre acestea, va fi permanent zbariata, ciobita, sau poate chiar spulberata.”

Proiectul REGAL este cofinantat prin Programul Drepturi, Egalitate si Cetatenie al Uniunii Europene (2014-2020)/Call REC-AG-2018. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.