Duminica, echipa de bucatari si asistentii lor au inceput pregatirile la ora 6.30. De la ora 8.00 sala a fost aranjata pentru vizitatori: scaune, mese, bufet …, astfel incat 300 de oaspeti sa poata manca in acelasi timp. Datorita celor 25 de ani de experienta si de adaptare a meniului, pregatirile au mers fara probleme. 25 de voluntari aflati sub supravegherea echipei de bucatari de la KWB-St.-Amands au inceput taierea legumelor, fructelor … si gatitul la ora 13.00. La ora 18.00 treaba erau deja terminata si mancarea incarcata in masina frigorifica.

Anul acesta, primirea invitatilor a fost facuta intr-un mod special. Andreea si Florin, imbracati in costume populare romanesti, au intampinat oamenii oferindu-le paine, sare si tuica. Ziua a avut doua sesiuni de servire – la pranz si seara. Totul a decurs lin si fara probleme: bucatarie, curatenie, servire, bar, … toata lumea a facut tot posibilul pentru a satisface dorintele celor 620 de oaspeti, astfel incat, acestia sa mearga acasa cu un sentiment bun.

Multumim tuturor celor implicati in organizarea, desfasurarea si promovarea acestui eveniment anual si tuturor celor care au participat la eveniment.

Click aici pentru album foto.

Leave a Reply