In data de 12 martie, partenerul nostru Flamand, ADR-Vlaanderen a organizat intalnirea Conducerii Generale a asociatiei. Dupa un cuvant de deschidere sustinut de Jos Stapperd (gazda intalnirii), Jozef Goebels (Presedinte ADR-Vlaanderen si Fundatia TON), Cristina Chert (Director Executiv Fundatia TON) si reprezentantul comunitatii din Tessenderlo, coordonatorul de proiecte Patrick Van den Nieuwenhof a prezentat detalii cu privire la proiectele „Saptamana Verde” si „SOS Fire”.

Participantele din Romania, dna Cristina Vladu (Expert Sanatate) si dna Monica Diaconu (Scoala Babe, Timisoara) au prezentat noutati din activitatile pe care le dezvolta in Romania (proiectul „Viata” si proiecte educationale), invitatele fiind prezente online la intalnire.

S-a analizat intreaga activitate din anul 2021, ce se va realiza in anul 2022 si o perspectiva posibila pentru perioada 2022-2025.

Intalnirea s-a incheiat cu alternative pentru un pranz la Braseria Eikelhof, o vizita la muzeul Bosmuseum sau o plimbare in zona naturala Gerhagen.

Foto Credit: Jos Stappers. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.