Fundatia The Open Network for Community Development (TON) anunta inceperea etapei de selectie a scolilor si cadrelor didactice care doresc sa participe in cadrul proiectului „SOS Fire in scoli”. Proiectul va fi implementat de Fundatia TON in perioada 5 decembrie 2021 – 31 mai 2022 si este implementat cu sprijinul Ambasadei Belgiei in Romania.

Proiectul isi propune sa creeze constientizarea copiilor din scolile din Romania despre riscurile cauzate de incendiu, prevenirea acestuia si cele mai importante masuri de pus in aplicare in caz de urgenta si incendiu.

In cadrul proiectului, vor fi realizate 15 kituri educative inovatoare „SOS Fire” pentru 15 scoli din Romania si vom forma 30 de cadre didactice / 2 profesori pentru fiecare scoala implicata.

Cadrele didactice (clasele IV-VIII) care doresc sa participe la un training privind preventia accidentelor acasa si la scoala si primul ajutor sunt rugate sa completeze formularul de inscriere si sa-l trimita completat in format electronic pe adresa de email: info@theopennetwork.ro pana pe data de 25 ianuarie 2022.

Cadrele didactice participante in proiect vor primi un certificat de participare si adeverinta care atesta implicarea in cadrul activitatilor din proiect.

Va invitam sa descarcati si sa completati Formularul de inscriere in cadrul activitatilor proiectului „SOS Fire in scoli”. Mai multe informatii despre proiect si selectie gasiti in Anuntul de inscriere.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.