The_Open_Network_Calatorie_cu _bicicleta_prin_Romania

Colegul nostru, Jef Vanhoof, impreuna cu alti 14 ciclisti entuziasti, s-a aflat intr-un tur de 9 zile prin tara noastra. Incepand cu data de 22 iunie 2019, pana pe 30 iunie 2019, ciclistii s-au deplasat prin Banat si Transilvania cu traseul: Transbanat, Dunare si Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania.

Prin aceasta excursie cu bicicleta, sportivii – in afara de a se bucura de imprejurimile frumoase – au dorit, de asemenea, sa atraga atentia asupra ingrijirii pe termen lung si ingrijirii la domiciliu in Romania. Prin urmare, la diferite puncte de oprire, au fost realizate comunicate de presa pentru a aduce in atentia mass-media proiectul “Comunitati Rurale Active in Furnizarea si Monitorizarea Serviciilor de Ingrijiri la Domiciliu – Cresterea accesului la servicii medico-sociale la domiciliu a batranilor din 5 comunitati rurale” si, in acest fel, pentru a strange fonduri.

Ciclistii urmaresc strangerea de fonduri atat din Belgia, cat si din Romania, dar si de oriunde in lume unde exista copii ai batranilor singuri din Romania. Daca doriti sa sprijiniti acest demers, puteti dona in continuare in conturile:

Fundatia The Open Network for Community Development

Euro IBAN: RO86 BTRL 0240 4205 7388 44XX

Ron IBAN: RO40 BTRL 0240 1205 7388 44XX

Banca Transilvania, Agentia PODU ROS, Bd. Socola nr. 2, Iasi

SWIFT: BTRLRO22

Sprijiniti acest demers fantastic! Varstnicii din Romania va vor fi recunoscatori! Batranii din rural au si ei dreptul la servicii de ingrijire medico-sociala.

A fost la fel de cald ca si in Belgia, dar, aparent, ciclistii nu sunt chiar suparati de asta.

Mai multe detalii gasiti pe Pagina de Facebook Pedalam pentru Varstnici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.