the-open-network-Campania-Solidaritatii-in-TON

Dragi membri TON, anul 2019 este un AN de Solidaritate intre membrii Fundatiei “The Open Network for Community Development” (Fundatia TON).

Va aduceti aminte de Tombola organizata la Dumitresti unde cu ajutorul si votul Dumneavoastra un copil cu dizabilitati a putut accesa analize aprofundate?

Acel mini-proiect, spontaneitatea si angajamentul dumneavoastra ne-au inspirat pentru a realiza un context real permanent (de lunga durata) pentru a sprijini organizatiile/grupurile informale mici, care activeaza la firul ierbii, dar si organizatiile cu mai multa experienta.

Dumneavoastra ne-ati inspirit iar noi am transformat aceasta inspiratie intr-un proiect real, intitulat “Campania Solidaritatii in TON”.

Ce este mai exact aceasta Campanie, ne veti intreba.

Campania Solidaritatii in TON este o campanie de identificare a cazurilor (individuale sau institutionale) de la nivelul comunitar al membrilor din Fundatia TON, urmata de o campanie de strangere de fonduri pentru solutionarea primului caz identificat la fiecare din urmatoarele categorii:
• Solidaritate si Educatie;
• Solidaritate si Sanatate;
• Solidaritate si Voluntariat.

Scopul ei este de a face cunoscut la nivel national si international o situatie personala sau institutionala pentru care noi, membrii Fundatiei TON si nu numai, prin solidaritate, putem colecta fonduri pentru o posibila situatie de rezolvare.

In cadrul Campaniei, membrii Fundatiei TON sunt invitati sa-si prezinte cazurile identificate prin completarea „Formularului de Aplicatie” dupa citirea cu atentie a metodologiei de implementare. Formularul se poate completa intr-una din limbile: Romana sau Engleza si trebuie trimis doar in format electronic pe adresa info@theopennetwork.ro.

Componenta juriului:

Doamna Ilse Luyten – Sotia domnului Thomas Baekelandt, Ambasador al Belgiei in Romania
Domnul Philippe Beke – Nasul Fundatiei TON si fostul Ambasador al Belgiei in Romania
Domnul Wim D’haese – Fondator Samdam Solutions
Doamna Mihaela Stanescu – Ambasador pentru TON/ADR
Domnisoara Ana Iriciuc – Afiliat la Ministerul Afacerilor Externe la Bucuresti

Va asteptam cu mare drag aplicatiile in perioada 15 Februarie – 15 Martie 2019 (inclusiv).

Pentru orice alte detalii, nu ezitati sa cereti informatii pe info@theopennetwork.ro sau la telefon: 0727.850.691 (Cristina Victoria Chert, Director Executiv Fundatia TON).

Documentele Campaniei in limba Romana:

Metodologie de implementare

Formular de aplicatie

Calendar TON 2019

Documentele Campaniei in limba Engleza:

Methodology of implementation

Application Form

2019 TON Calendar

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.