the-Open-Network-Caravana-“Povesti-de-succes

In perioada 24 iulie – 15 octombrie 2017, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret in parteneriat cu The Open Network for Community Development va derula priectul Promovează si tu valorile voluntariatului!, finantat de catre Ministerul Tineretului si Sportului.
Prin acest proiect dorim sa facem cunoscut prin povesti adevarate, spuse de voluntari cu experienta, impactul voluntariatului asupra dezvoltarii personale si profesionale al tinerilor. Astfel vom organiza o Caravana a voluntariatului ”Povesti de succes” in care sa aratam exemple concrete ale unor tineri care si-au format o carieră si un stil de viata datorita voluntariatului.
Caravana se va desfasura în 8 judete, Iasi, Suceava, Constanta, Caras Severin, Cluj, Valcea, Oradea, Salaj si va avea parte de o zi de evenimente în cel putin 14 localitati.
Tot in cadrul acestui proiect ne propunem sa organizăm un Forum al voluntarilor pe o durata de 2 zile, în Cluj Napoca, cu participarea a 60 de voluntari vechi si noi ai organizatiei noastre pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii si pentru a recunoaste public activitatea lor.
In cadrul Forumului va fi prezentata o expozitie in care vor fi expuse fotografii din timpul activitatilor realizate de către Grupurile Locale de Tineret si implicit AGLT si din timpul Caravanei ”Povesti de succes”. Totodata vom avea o Festivitatea de recunoastere a voluntarilor in care se vor oferi diplome pentru implicarea lor în viata comunitatilor locale.
Mai multe detalii gasiti pe Pagina de Facebook Caravana AGLT.