The-Open-Network-Training-regional-OLF,-Oratia-Podu-Dambovitei

In ziua de 24 iunie, ziua sarbatorii Sanzienelor si a iiei ca simbol national romanesc, ne-am adunat la tabara Oratia din comuna Dambovicioara, sat Podu Dambovitei, judetul Arges, unde OLF-Club Galatea Mioveni a organizat si dezvoltat un training regional cu suport TON, in care s-a facut un transfer facil si valoros de expertiza spre grupul local de femei care a devenit OLF Oratia si care va actiona cu membre Galateea si cu resurse locale deosebite.

Tema intalnirii „Motivatie voluntara si initiativa proprie” a dat de gandit si de facut celor 15 femei participante, cum sa actioneze mai bine in comunitate si cum sa se dezvolte prin formare si interventie asociativa pe plan regional si cu sustinerea prompta a umbrelei mari TON.

Reuniunea s-a extins si s-a potrivit de minune cu alte evenimente regionale, incat femeile OLF au putut participa si la parada portului popular, deschiderea unui muzeu de arta traditionala, culesul plantelor medicinale, intalniri cu decidenti locali si personalitati venite in zona, pentru bune contacte de dezvoltare.

Uram si ne dorim un drum bun de dezvoltare pentru noul OLF Oratia, care a gasit in regiunea rurala a Argesului de Nord posibilitati si resurse importante si foarte specifice. Click aici pentru album foto.