Dragi membri TON, va solicitam sprijinul in vederea realizarii unui studiu adresat persoanelor care lucreaza in invatamantul primar sau secundar. Daca sunteti cadru didactic sau lucrati intr-o institutie de invatamant primar sau secundar si doriti sa participati la cercetarea noastra din cadrul proiectului, va invitam sa completati chestionarul online SOS Fire .

Va suntem recunoscatori daca trimiteti acest chestionar si altor cadre didactice folosind link-ul urmator: .

Acest chestionar este o parte a proiectului SOS Fire – Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii incendiilor si acordarii primului ajutor prin implicarea civica, cofinantat prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Acest chestionar isi propune sa evalueze cunostintele in randul populatiei din Romania despre primul ajutor in caz de arsuri. Aceste informatii vor fi utilizate pentru a identifica care aspecte ale primului ajutor in caz de incendiu trebuie evidentiate intr-o campanie de educatie si care ar trebui sa fie publicul tinta.

Timpul mediu de completare a chestionarului este de 10 minute. Datele colectate sunt disponibile numai pentru cercetatorii proiectului SOS Fire. Rapoartele in urma analizarii datelor nu identifica raspunsurile individuale ale respondentului, ci doar rezultatele medii colectate. Datele colectate vor fi utilizate in scopuri stiintifice si academice.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.