the-open-network-Cotizatiei-membru-TON

In urma sedintei Consiliului de Administratie desfasurata in luna iulie 2018, s-a decis ca taxa anuala de membru TON pe anul 2019 poate fi achitata pana in data de 30 aprilie 2019.

Taxa anuala de membru din Romania:

Persoane fizice: 10 lei
Grupuri informale, APL, asociatii, IMM-uri mici: 50 lei
Institutiile private mari (intreprinderile mari): 400 lei

Taxa anuala de membru din Belgia sau alta tara:

Persoane fizice: 10 euro
Grupuri informale, APL, asociatii, IMM-uri mici: 50 euro
Institutiile private mari (intreprinderile mari): 100 euro

Cotizatiile se pot plati in conturile:

Fundatia The Open Network for Community Development
RON IBAN Cont: RO40 BTRL 0240 1205 7388 44XX
EURO IBAN Cont: RO86 BTRL 0240 4205 7388 44XX
Transilvania Bank S.A.
Agentia PODU ROs, BD. SOCOLA NR. 2, IAsI, RO
SWIFT: BTRLRO 22
Adresa: Sat Grajduri, com. Grajduri, Iasi, Romania
CUI: 30474995

Dupa cum stiti, in cadrul Fundatiei TON avem 3 tipuri de membri:

Membri Activi: membri (persoane fizice sau organizatii) care sunt active la nivel local, care au un partener belgian sau nu, lucreaza cu unul dintre modelele noastre: OLT (Organizatie Locala de Tineret), OLF (Organizatie Locala de Femei), OLB (Organizatie Locala de Barbati), CDL (Comitet de Dezvoltare Locala), CLS (Comitet Local de Sanatate), ADAM (Asociatie de Ajutor Mutual), Organizatii pentru Seniori. Membrii nostri Activi au acces in sistemul nostru de instruire (conform cu termenii stabiliti in fiecare invitatie) si trebuie sa aiba minim 4 activitati pe an sub umbrela TON si utilizand SIGLA TON-ului; noi promovam activitatile lor (prin canalele noastre de comunicare) si le sprijim dezvoltarea.
Membrii Activi Individuali vor fi incurajati sa-si dezvolte organizatia lor (grup informal/formal in comunitate), intr-un an de la data cand decid sa fie membri TON.

Membrii sustinatori: membri care platesc taxa de membru si sunt informati cu privire la ceea ce facem. Ei pot participa la formarea noastra, prin plata taxei de training. Membrii sustinatori sunt viitori parteneri de proiecte.

Membrii de Onoare: acesti membri sunt invitati de catre consiliul TON pentru a fi membri de onoare datorita prezentei lor, activitatilor, expertizei si experientei. Din acest motiv, ei vor oferi, de asemenea, un plus de valoare retelei.

Va multumim pentru implicarea dumneavoastra in realizarea de proiecte locale, nationale si internationale de dezvoltare comunitara sustenabila promovand bunele practici Romano-Belgiene (si nu numai).

Nu uitati! Fiti conectati in TON!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.