the-open-network-Craciun-fericit

Dragi membri si simpatizanti ai Fundatiei TON,

Cu siguranta, 2020 a fost un an foarte greu pentru fiecare dintre noi. Covid-19 a venit in viata noastra si a preluat afacerile noastre.

Simpatizam cu oamenii si familiile care s-au imbolnavit, au murit, si-au pierdut locul de munca, au fost nevoiti sa isi opreasca activitatile, nu au putut merge la scoala si nu au mai putut sa se reuneasca si sa se imbratiseze.

Pe de alta parte, Fundatia TON a lansat imediat la inceputul pandemiei in martie 2020, o actiune pentru urmarea corecta a sfaturilor si utilizarea echipamentelor de protectie pentru a lupta impotriva Covid-19 si a va proteja pe voi si pe ceilalti.

Diferite grupuri ADR au prevazut materiale de protectie pentru partenerii lor romani, iar Ambasada Regatului Belgiei in Romania a sponsorizat cu masti de protectie pentru lansarea campaniei noastre. Suntem foarte mandri de angajamentul nestavilit al centrelor noastre social-medicale ADAM si al echipelor de ingrijire la domiciliu din reteaua TON care au facut si fac o treaba excelenta.

Pe langa latura medicala si de protectie, exista desigur si viata sociala.

Contactele si calatoriile au fost limitate, activitatile si planurile grupurilor noastre au fost zadarnicite, iar distantarea si izolarea au fost partea din viata noastra. A trebuit sa anulam si evenimentul nostru anual TONNE, iar urmarirea proiectelor a devenit dificila si de la distanta.

Cu toate acestea, grupurile noastre TON nu au stat pe loc si am vazut multe initiative incurajatoare dezvoltate si realizate de grupurile OLT – OLF – OLB si CDL din toata tara, pentru a avea grija de cetatenii singuri si dependenti. Ca atare, aratand adevaratul spirit al organizatiei noastre TON si flexibilitatea grupurilor si liderilor nostri.

Privind inapoi la toate acesta munca, initiative, angajament, inventivitate si prezenta, doresc sincer sa multumesc echipei noastre profesionale TON, precum si numerosilor voluntari dedicati ai marii noastre retele TON.

Pentru 2021, pentru dumneavoastra, familiile dvs. si toti cei dragi, va pot dori doar sanatate cu un vaccin COVID-19 care functioneaza bine sub bradul de Craciun. In plus, multa inspiratie si curaj pentru a continua munca dvs. apreciata in diferitele noastre departamente si grupuri TON.

Sa facem din 2021 un nou inceput in istorie. Fiti convinsi ca multe comunitati din Romania se bazeaza pe exemplele noastre, cele mai bune practici si angajamentul nostru.

Cu multe multumiri si admiratie pentru voi toti.

Cele mai bune ganduri,
Jozef Goebels
Presedintele Fundatiei The Open Network for Community Development

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.