In data de 3 mai, partenerii proiectului ABLE (A Better LifE) s-au intalnit online pentru a discuta despre continutul modulelor din curriculumul comun de formare ABLE pe care il dezvoltam in cadrul proiectului.

Avem mai multe vesti bune: site-ul proiectului incepe sa arate cu adevarat frumos. Ne bucuram sa avem un partener atat de creativ din Spania – Blue Room Innovation. In curand va vom invita sa il vedeti.

De asemenea, ne pregatim pentru prima intalnire fata in fata pe care o vom avea in Spania, in luna septembrie. Avem multe sperante ca ne vom putea intalni. Urmariti-ne Pagina Facebook a proiectului pentru a fi la curent cu toate noutatile!

Proiectul ABLE este implementat de organizatii din Romania (Fundatia The Open Network for Community Development – coordonator proiect si Asociatia Romanian Women’s LOBBY), Italia (Euro Project Lab Srls), Spania (Blue Room Innovation) si Portugalia (Associação para a Ação Educativa Cultural e Desportiva Form2you) si este cofinantat de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+, Actiunea cheie 2, KA220-ADU – Parteneriate de cooperare in educatia adultilor.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.