the-open-network-Dezvoltarea-organizatiei-locale-ADAM

In perioada 25-29.05.2015 au avut loc mai multe intalniri de planificare locala pe sanatate in comunitate, intalniri la care a participat si dl Jozef Goebels, Presedinte ADR/TON.

Pe 28.05.2015 in centrul medical ADAM Slatina-Timis, jud. Caras-Severin, profesori, educatori si asistenti sociali din Slatina-Timis au fost invitati la trainingul regional de formarea si planificare locala pe sanatate.

Au fost prezentate principalele rezultate statistice din Slatina-Timis; a fost realizata o analiza scurta SWOT si au fost definite obiectivele pentru un plan de sanatate locala. In cadrul trainingului au fost furnizate instrumente pentru a permite punerea in aplicare a unui proiect de prevenire de sanatate comunitara (in format electronic – manual de punere in aplicare pentru gradinita, scoala, video si spoturi audio pentru campania de prevenire primara NCD).

Participantii au primit o tema pentru perioada urmatoarelor doua luni. Acestia vor trebui sa se implice in intalniri de echipa si sa lucreze in comun pentru a da o definitie clara / comuna a obiectivelor planului de actiune de prevenire la nivel de comunitate si pentru a defini indicatori de monitorizare.

Rezultatele temelor vor fi discutate / analizate cu ocazia urmatoarei vizite a dlui Jozef Goebels la Slatina-Timis, atunci se va discuta totodata si despre instrumentele alese de punere in aplicare. Punerea in aplicare efectiva a preventiei primare este planificata pentru luna septembrie 2015; o prezentare a proiectului privind prevenirea se va putea realiza in Resita RT (sfârsitul lunii septembrie / octombrie 2015).

Brosura de prezentare ADAM
Pentru fotografii va rugam sa vizitati pagina noastra de Facebook

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.