the-open-network-Epoca-Telemedicinei-la-Adams

Incepand cu luna august 2018, Asociatia De Ajutor Mutual Slatina-Timis (ADAMS) a intrat in „Epoca Telemedicinei” si a cumparat un dispozitiv EKG, astfel incat masuratorile luate de acasa de la pacient vor fi transmise digital catre cardiologi! Personalul medical al ADAMS poate, prin urmare, sa informeze pacientul in mod direct despre starea pacientului si despre tratamentele necesare, in consultare cu medicul cardiolog.

Suma necesara pentru achizitionarea unui astfel de dispozitiv portabil EKG computerizat a fost de 7.900 de lei (aproximativ 1.760 EURO). Aceasta achizitie a fost posibila prin strangerea de fonduri organizata de ADAMS si ADR-Vlaanderen.

ADAM Slatina-Timis isi va extinde gama de servicii catre pacienti pentru a raspunde mai bine nevoilor specifice ale problemelor de sanatate ale membrilor sai si pacientilor in general. Astfel incat, ADAMS continua sa stranga fonduri pentru alte echipamente medicale. Daca doriti sa oferiti o mana de ajutor si sa contribuiti la dezvoltarea in continuare a centrului medical, puteti face acest lucru luand legatura cu Ioan Suru, coordonator Centru Medical ADAMS, pe adresa de email mutualite_csro@yahoo.com.

Transmitem multumiri, in numele locuitorilor din Slatina-Timis si imprejurimi, pentru toti cei care au sprijinit/vor sprijini initiativele si serviciile Centrului Medical ADAMS.

Articol: Alina Scanteie, Office Manager Fundatia TON

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.