Evenimentul de multiplicare desfasurat in Belgia a avut loc pe 25 martie la Geel, Belgia. Evenimentul a fost organizat in cadrul celui de-al 8-lea Forum romano-belgian de cooperare descentralizata.

La eveniment au fost invitati sa participe profesori, parinti, reprezentanti ai administratiei locale si voluntari ai Fundatiei The Open Network and Community Development (Romania), ADR-Vlaanderen si Fondation des Brules/Stichting Brandwonden (Belgia).

A fost o oportunitate grozava de a prezenta rezultatele proiectului nostru si de a vorbi despre activitatile desfasurate in acest parteneriat international.

Am prezentat si kit-ul educational si am prezentat platforma de e-learning. Pe platforma, puteti gasi materialele care creeaza constientizarea copiilor cu privire la riscurile provocate de incendiu, prevenirea acestuia si cele mai importante masuri de pus in aplicare in caz de urgenta si incendiu.

Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului „SOS Fire! (SOS Foc!) Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica”, proiect finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.