Pe masura ce ne apropiem de finalizarea proiectului „SOS Fire! (SOS Foc!) Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica”, proiect finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara, am inceput sa organizam evenimentele multiplicatoare programate in proiect. Astfel, am organizat in Romania primul eveniment pe 9 martie, la Dumitresti, judetul Vrancea, la care cadre didactice, parinti si reprezentanti din administratia locala au fost invitati sa afle mai multe detalii despre rezultatele proiectului nostru.

Prin participarea la acest proiect, unitatile scolare s-au deschis catre noi actori de predare si invatare si catre comunitatea locala. Ei au oferit elevilor un mediu placut, distractiv si primitor in care au invatat, iar profesorii au putut introduce noi metode din contextele informale si non-formale in cele de predare obisnuita.

Unul dintre rezultatele prezentate a fost platforma E-learning. Aici profesorii si parintii pot gasi materialele care creeaza constientizarea copiilor cu privire la riscurile provocate de incendiu, prevenirea acestuia si cele mai importante masuri de pus in aplicare in caz de urgenta si incendiu.

Cu aceasta ocazie, am sarbatorit si Ziua Femeii. Vrem sa dorim o primavara exceptionala tuturor femeilor minunate care s-au implicat in acest proiect frumos si pace tuturor! Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.