O noua intalnire online a avut loc in data de 04.04.2023 in cadrul proiectului „FORWARD Fashion, Crafts and Design for Women Empowerment”. Partenerii internationali au facut o scurta evaluare a implementarii activitatilor desfasurate in fiecare din cele 3 tari partenere in proiect.

Astfel, partenerul din Italia, FLO Concept ne-a oferit informatii despre evenimentul final organizat in Italia. A fost un moment emotionant si plin de satisfactii pentru fiecare dintre participantii la cursul inovator si pentru toti cei de la FLO Concept. A fost un moment important in care s-a impartasit cu toti actorii implicati parcursul fiecarui cursant din proiect.

Reamintim ca Fundatia The Open Network for Community Development este partener in cadrul proiectul FORWARD, un proiect care reuneste Portugalia, Italia si Romania si isi propune sa promoveze incluziunea sociala a femeilor aflate in situatii defavorizate cauzate de diversi factori.

Fiecare organizatie partenera FORWARD a dezvoltat un curs specific de formare in moda, mestesuguri si design pentru grupul de femei selectat in tara lor, oferind o oportunitate de invatare participantilor din perspectiva insertiei pe piata muncii.

Proiectul „FORWARD: Fashion, Crafts and Design for Women Empowerment” este cofinantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, fiind coordonat  FLO Societa Cooperativa Sociale (coordonator) in parteneriat cu Fismformazione (Italia), D4C – Associacao Design for Crafts (Portugalia) si The Open Network for Community Development (Romania) / A.N.I.M.A OLF Drobeta Turnu-Severin.

Mai sunt cateva luni si acest proiect minunat se va incheia, dar speram ca participantii nostri vor identifica noi oportunitati pentru dezvoltare. Pentru albumul foto click aici. Pentru mai multe informatii va invitam pe site-ului proiectului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.