In cadrul proiectului SOS Fire! au fost desfasurate 4 evenimente de multiplicare care au fost planificate pentru asigurarea sustenabilitatii proiectului si exploatarii rezultatelor. Evenimentele au fost organizate in Romania in patru locatii diferite (Dumitresti – 9 martie, Slatina-Timis – 18 martie, Moldovita – 28 martie si Falticeni – 31 martie 2022) din cauza posibilelor restrictii de pandemie COVID 19 si, de asemenea, pentru ca TON este o fundatie nationala si dorim sa impartasim rezultatele noastre intelectuale la nivel national.

Toate cele 4 evenimente au fost implementate in martie 2022 (ultima luna a proiectului in loc de mai-iunie 2021 – deoarece proiectul nostru a fost prelungit). In cadrul acestor evenimente de multiplicare au fost prezentate publicului detalii despre obiectivele proiectului nostru, activitatile, rezultatele si, de asemenea, am prezentat toate cele trei rezultate intelectuale care au fost realizate in aceasta colaborare internationala.

Unul dintre rezultatele prezentate a fost platforma E-learning. Aici profesorii si parintii pot gasi materialele care creeaza constientizarea copiilor cu privire la riscurile provocate de incendiu, prevenirea acestuia si cele mai importante masuri de pus in aplicare in caz de urgenta si incendiu.

Datorita impactului mare in scoli, am prezentat si modul in care rezultatele intelectuale pot fi utilizate in scoli, de catre copii, profesori si, de asemenea, parinti. La evenimentele noastre au fost prezenti actori din toate institutiile comunitatii: de la Primarie, Consilii Locale, servicii de sanatate, cadre didactice din scoala, directori de institutii de invatamant si responsabili cu serviciile de urgenta.

Evenimentele au fost organizate in cadrul proiectului „SOS Fire! (SOS Foc!) Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica”, proiect finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.