the-open-network-Forumul-Eurosfat-2018

Forumul Eurosfat 2018 s-a incheiat. La atelierul dedicat sanatatii – „Trecerea la valoare pentru pacienti”, a fost invitat sa participe si Presedintele TON, Jozef Goebels. Pe 8 iunie, s-a discutat despre plusvaloarea pentru pacient si s-au prezentat mai multe initiative desfasurate in tara noastra.

the open network Eurosfat forum 2018

Noi credem ca atelierul si-a indeplinit principalul obiectiv, si anume acela de a promova dialogul intre diferitele parti interesate din Uniunea Europeana si din Romania. Atelierul si-a dorit in acelasi timp ca cetatenii romani si autoritatile nationale specifice sa primeasca cu bine mesajul organizatiilor si institutiilor participante.

Editia de anul acesta si-a propus o discutie ampla, axata pe viitor: al Romaniei, al Uniunii Europene, al Romaniei in Uniunea Europeana. Daca Eurosfat 2017 a fost un moment de bilant, in 2018 s-au propus solutii concrete pentru urmatorii ani sau chiar decenii despre rolul Romaniei in nucleul Europei. EUROPULS (Centrul de Expertiza Europeana, initiatorul forumului EUROSFAT) aduce astfel in prim plan o dezbatere despre contributia Romaniei la relansarea proiectului european si pasii de urmat pana, dar si dupa Summitul de la Sibiu din mai 2019.

Eveniment a fost realizat cu sprijinul si sub patronajul Parlamentului European, al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si al Presedintiei Bulgare a Consiliului Uniuniii Europene.

Pentru albumul foto click aici.

the open network Eurosfat forum 2018 3

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.