Doamnele din Drobeta-Turnu Severin s-au adunat pe 9 decembrie la unul din targurile de Craciun, pentru a identifica produsele hand-made: diversitate, materiale si preturi. Aceasta fiind o intalnire practica in cadrul modulului de antreprenoriat a proiectului FORWARD Fashion, Crafts and Design for Women Empowerment.

Cu acest prilej, formatoarea Stela Constantinescu (Trainer antreprenoriat) le-a inmanat si modelul planului de afaceri, ca tema pentru perioada urmatoare. Au discutat pe marginea acestuia si au primit si mapele cu materialele folosite pana acum la intalnirile teoretice si practice.

Formatoarea Victoria Seimeanu (artist mestesuguri) le-a aratat din colectia proprie de handmade-uri si le-a vorbit despre oferta pe care o are pentru aceste sarbatori de iarna, creand un cadru perfect de prospectare, relaxare si a trezit curiozitate si interes in randul participantelor.

Formatoarea Alina Craciunescu (antreprenor) le-a explicat despre produsele cu si din lavanda (creme, siropuri, sapunuri), tehnologie, ambalare si flux tehnologic.

O intalnire cordiala, de care toate cursantele au fost incantare. De asemenea, au avut parte si de o mica surpriza. Au primit un micut cadou de Craciun cu suveniruri: saculet cadou cu Mos sau ren, stea din pasla si biscuiti cu bucati de ciocolata si coaja de portocala.

Credem ca sunt pregatite sa devina antreprenoare iscusite si le dorim tuturor sarbatori imbelsugate.

Proiectul „FOWARD: Fashion, Crafts and Design for Women Empowerment”, este cofinantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Partenerii din cele 3 tari sunt: FLO Societa Cooperativa Sociale (coordonator) si Fismformazione (Italia), D4C – Associacao Design for Crafts (Portugalia) si The Open Network for Community Development (Romania) / A.N.I.M.A OLF Drobeta Turnu-Severin. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.