The-Open-Network-Multumim-Jef-Vanhoof

Dorim sa-i uram o pensie linistita si cu multe bucurii si proiecte de suflet colegul nostru Jef Vanhoof de la ADR-Vlaanderen si membru al Fundatiei The Open Network for Community Development. Incepand cu aceasta saptamana, el a pus ecusonul jos in calitatea sa de angajat la ADR-Vlaanderen si l-a preluat pe cel de voluntar.

Gata cu alergatura, gata cu stresul, cu intalnirile si termenele la limita. Acum isi alege singur proiectele in care doreste sa-si investeasca timpul liber si dimineata poate sa isi bea cafeaua in tihna.

Saptamana aceasta il gasim prin Romania impreuna cu un grup de 17 ciclisti flamanzi, pedaland pentru serviciile de ingrijiri la domiciliu din Romania.

A transmis si un mesaj de multumire catre membrii Retelei TON: „Multumesc pentru anii frumosi de cooperare! Nu numai cu echipa TON, ci cu toti voluntarii TON. Ramaneti sanatosi pana ne intalnim din nou! Salutari calduroase, Jef.”

Ii multumim si noi pentru toti anii dedicati dezvoltarii comunitatilor din Romania si pentru proiectele desfasurate pentru consolidarea relatiilor romano-belgiene.

Mult succes in proiectele viitoare, Jef!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.