the-open-network-Noutatile-proiectului-SOS-Fire

In data de 28 februarie 2022, echipa proiectului „SOS Fire!” s-a intalnit online pentru a discuta despre urmatoarea intalnire transnationala din cadrul proiectului si despre evenimentele de multiplicare ce vor avea loc in fiecare tara partenera. Intalnirea transnationala va avea loc fizic in perioada 14-15 martie 2022 in Belgia si va fi gazduita de ADR-Vlaanderen.

De asemenea, platforma e-learning realizata in cadrul proiectului este acum lansata si poate fi vizitata si utilizata aici. Pe aceasta platforma gasiti materiale de instruire pentru profesori si elevi din invatamantul primar si gimnazial.

Amintim ca proiectul „SOS Fire! Curs de formare europeana pentru elevi in domeniul prevenirii si primului ajutor prin implicarea civica” este finantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, Actiunea cheie 2, K202 – Parteneriate strategice pentru educatia scolara.

Pentru mai multe informatii despre activitatile proiectului „SOS Fire!” va invitam sa vizitati si Pagina Facebook a proiectului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.