In perioada 12 – 23 septembrie 2017, 13 ciclisti flamanzi au fost in Romania pentru a sustine proiectul „Comunitati Rurale Active in Furnizarea si Monitorizarea Serviciilor de Ingrijiri la Domiciliu – Cresterea accesului la servicii medico-sociale la domiciliu a batranilor din 5 comunitati rurale”.

Actiunea ciclistilor s-a incheiat pe 21 septembrie, cu conferinta „Cresterea accesului la servicii de ingrijiri la domiciliu pentru batranii din Romania” gazduita la Palatul Parlamentului.

Conferinta a fost organizata sub patronajul Comisiei de Sanatate si Familie a Camerei Deputatilor si a Ambasadelor Belgiei si Elvetiei in Romania. La conferinta au participat Excelenta Sa, Thomas Baekelandt Ambasadorul Regatului Belgiei si Roland Python, reprezentantul Ambasaei Elvetiei la Bucuresti. De asemenea au participat si reprezentanti ai unor ONG-uri dar si ai autoritatilor publice locale care au deja experienta in implementarea unor astfel de proiecte, reprezentanti ai Casei Nationale de Sanatate iar, pentru scurt timp, a fost prezent si ministrul Sanatatii.

Daca doriti sa sprijiniti acest demers, puteti dona in continuare in conturile:
Fundatia The Open Network for Community Development
Euro IBAN: RO86 BTRL 0240 4205 7388 44XX
Ron IBAN: RO40 BTRL 0240 1205 7388 44XX
Banca Transilvania, Agentia PODU ROS, Bd. Socola nr. 2, Iasi
SWIFT: BTRLRO22

Sprijiniti acest demers fantastic! Varstnicii romani va vor fi recunoscatori! Batranii din rural au si ei dreptul la servicii de ingrijire medico-sociala.

Mai multe detalii gasiti pe Pagina de Facebook Pedalam pentru Varstnici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.