Ah, Ferrara (Italia)! Ce oras minunat pentru a avea a doua noastra intalnire transnationala de proiect ce a avut loc in perioada 18-21 februarie 2023. Chiar daca a fost perioada carnavalului in toata Italia, echipa noastra nu a avut timp de pierdut, deoarece am avut multe lucruri de discutat si de pregatit pentru activitatile viitoare.

Pe masura ce am intrat in al doilea an de proiect, am facut o evaluare a intregii munci minunate care a fost facuta pana acum. Am avut o scurta trecere in revista a activitatilor proiectului, incepand cu impartasirea feedback-ului pe care l-am primit de la participantii la LTTA – Activitate de Invatare, Predare, Formare care a avut loc in Spania, in octombrie 2022.

A urmat primul rezultat al proiectului nostru, Curriculum comun de training „ABLE” care este deja publicat in limbile englezaromanaitalianaspaniola si portugheza.

Poate doriti sa aflati mai multe despre Platforma interactiva? Aceasta se afla in etapa finala de revizuire. Partenerul nostru din Spania – Blue Room Innovation isi face magia chiar in acest moment. Puteti arunca o privire rapida aici: https://a-betterlife.eu. Dar nu uitati ca este inca o lucrare in desfasurare.

Ultimul rezultat al proiectului nostru este cartea „Povestea mea”. In prezent, planificam cursuri de formare in fiecare tara si ne pregatim sa colectam povestile doamnelor. In cadrul intalnirii, am discutat intre parteneri formatul, am definit urmatorii pasi si termenele limita.

Ce treaba minunata a facut echipa in doar doua zile, cu toata sarbatoarea care a fost in jurul ei.

Si ce organizare excelenta a reuniunii a fost. Multumita Euro Project Lab Srls nu am simtit ca muncim. Bogdana (din Spania) a spus-o foarte bine: „Multumesc pentru experienta incantatoare in frumosul vostru oras natal. A fost minunat sa petrec timp cu voi toti si sa va cunosc mai bine pe fiecare dintre voi. Este usor sa lucrez cu voi toti si abia astept sa va revad pe toti in curand”.

Proiectul ABLE este implementat de organizatii din Romania (Fundatia The Open Network for Community Development – coordonator proiect si Asociatia Romanian Women’s LOBBY), Italia (Euro Project Lab Srls), Spania (Blue Room Innovation) si Portugalia (Associacao para a Acao Educativa Cultural e Desportiva Form2you).

Urmariti-ne Pagina Facebook a proiectului pentru a fi la curent cu toate noutatile! Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.