In frumosul oras Girona (Spania), am avut o intalnire fata in fata grozava in perioada 24-25 septembrie 2022. In sfarsit, am avut ocazia sa intalnim si sa salutam toti partenerii proiectului „ABLE – A Better LifE”, proiect cofinantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Am inceput intalnirea cu o prezentare generala a proiectului si stadiul tuturor activitatilor parteneriatului international. Si apoi, a urmat munca grea, fiecare partener primind feedback cu privire la modulele din curriculumul comun de formare  „ABLE” (15 module cu autoevaluare).

Dupa aceea, am discutat in principal despre Platforma Interactiva ABLE, cu prezentarea si scurtul training realizat de Paula Villatje de la Blue Room Innovation, organizatia gazda a acestei intalniri. Ea a prezentat stadiul dezvoltarii platformei ABLE, cum poate sa o foloseasca un cursant si ce poate gasi pe ea si despre incarcarea pe platforma a Curriculumului de formare realizat de consortiu.

In cadrul sesiunii dedicate pentru IO3 „Povestea mea” – o carte de povesti de viata ale femeilor – bazata pe Metoda ABLE (Curriculum & Platforma Interactiva) a avut loc un brainstorming grozav. Vom realiza cartea in limba romana, italiana, spaniola si portugheza in cadrul unei colaborari internationale.

Dupa toate aceste prezentari, am discutat despre LTTA care va avea loc in perioada 25-30 octombrie 2022, tot in Girona. La aceasta intalnire vor participa aproximativ 25 de femei, lideri ai organizatiilor de femei din mediul rural din tarile parteneriatului. Blue Room Innovation a prezentat agenda propusa si fiecare partener si-a luat un rol in agenda propunand activitati.

Fiecare partener a prezentat activitatile de diseminare si comunicare pe care le-au desfasurat in fiecare dintre tarile proiectului, stabilind un prim plan cu privire la urmatorii pasi ai proiectului.

O intalnire plina, cu multe lucruri de facut in viitor, dar cu mult entuziasm din partea tuturor partenerilor implicati in proiect.

Proiectul ABLE este implementat de organizatii din Romania (Fundatia The Open Network for Community Development – coordonator proiect si Asociatia Romanian Women’s LOBBY), Italia (Euro Project Lab Srls), Spania (Blue Room Innovation) si Portugalia (Associação para a Ação Educativa Cultural e Desportiva Form2you).

Ramaneti conectati pentru ziua lansarii platformei noastre interactive ABLE! Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.