Cu entuziasm, prezentam proiectul „FORWARD: Fashion, Crafts and Design for Women Empowerment”, un proiect care reuneste Portugalia, Italia si Romania si isi propune sa promoveze incluziunea sociala a femeilor aflate in situatii defavorizate cauzate de diversi factori.

Acesta urmareste sa creeze cai de recalificare prin imbunatatirea accesibilitatii si cresterea difuzarii educatiei pentru adulti, precum si promovarea locurilor de munca si a dezvoltarii carierei in sectorul modei, mestesugurilor si designului. Este conceput pentru femeile aflate in situatii defavorizate cauzate de diversi factori si creat pentru a le ajuta, social si economic, prin aceste practici.

Fiecare organizatie partenera Forward va dezvolta un curs specific de formare in moda, mestesuguri si design pentru grupul de femei selectat in tara lor, oferind o oportunitate de invatare participantilor din perspectiva insertiei pe piata muncii. Activitatile se vor desfasura in perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023 in cele trei tari participante.

Un proiect coordonat de FLO Concept (Italia) in parteneriat cu Formazione Firenze (Italia), Fundatia The Open Network for Community Development (Romania) si Design Foundation for Women And Crafts cu experimentadesign si TERRAFOUNDATION (Portugalia).

Proiectul „FORWARD: Fashion, Crafts and Design for Women Empowerment” este cofinantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

Mai multe stiri interesante vor veni in curand!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.