Marti, 6 septembrie 2022 – a avut loc cea de-a patra intalnire a Consortiului International al partenerilor din cadrul proiectului Opportunities – „Crizele ca oportunitati: catre un nivel de comunicare a migratiei si o noua naratiune a integrarii de succes”, proiect finantat prin Programul Orizont 2020 – Programul-cadru pentru cercetare si inovare al Uniunii Europene. Intalnirea a fost initiata de catre coordonatorul proiectului, Michel Debruyne (Beweging – Belgia) pentru a informa toti partenerii cu privire la noile documente teoretice realizate in cadrul proiectului. Printre materialele prezentate amintim: Carolyn Gebauer „Narratives on and Narratives of Migration: A Generic Typology”; Anna Ruelens si Silke Goubin „Changing attitudes: analyses of trend” si Moustapha Diallo & Mariam Muwanga „Narrative Maps: Perspectives on Migration from Africa”.

Dupa discutarea materialelor teoretice s-a facut o evaluare a stadiului de dezvoltare a proiectului pe diferitele pachete de lucru (Pachetul Roz, Verde, Portocaliu si Mov) discutie urmata de o intalnire a Ansamblului General cu privire la raportul intermediar inaintat catre Comisia Europeana si planificare urmatoarei intalniri din cadrul proiectului ce va avea loc in Dakar-Senegal in luna Februarie 2023.

Pentru detalii cu privire la dezvoltarea proiectului si materialele prezentate: Cristina Chert, Director Executiv TON, email: info@theopennetwork.ro. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.