the-open-network-raport-anual-2018

2018 a fost un an plin de evenimente remarcabile la nivel local, regional si national pentru toate structurile active in cadrul retelei noastre.

Fiecare Membru, fiecare lider organizational a contribuit la dezvoltarea comunitatii, a grupului/ organizatiei din care face parte, fiecare membru si-a adus o individuala – deosebit de importanta contributie pentru o Romanie mai buna.

Suntem inca intr-un plin proces de transformare, inca incercam forme noi, inca descoperim resurse catalizatoare pentru dezvoltarea comunitatilor noastre.

Ne-am bucurat sa va avem mereu langa noi, pe dumneavoastra – voluntarii nostri plini de entuziasm, pe dumneavoastra – expertii nostri de la nivel local si national, pe dumneavoastra – remarcabile personalitati in viata publica nationala si internationala.

Prefiguram pentru 2019 noi proiecte frumoase cu mult drag de oameni si locuri, cu mult drag pentru o Romanie Solidara. Fiti conectati in Reteaua TON si in 2019 si bucurati-va impreuna cu noi de fiecare activitate realizata.

Cristina Victoria Chert,
Director Executiv Fundatia TON

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.