A treia intalnire din cadrul proiectului „REGAL – Regaining life for precarious women at work” a avut loc in perioada 15-16 septembrie 2020 in Lisabona, Portugalia. Aceasta intalnire a fost una speciala, fiind una hibrid. O parte din parteneri participand din Lisabona, o parte din online (Irlanda si Romania). Dar bucuria revederii a fost la fel de mare, chiar daca nu am fost cu totii impreuna, ne-am bucurat ca suntem cu totii sanatosi.

S-au discutat despre aspecte legate de activitatile desfasurate pana in prezent si despre calendarul activitatilor viitoare in contextul COVID-19.

Multumim partenerului EAPN – Rede Europeia Anti-Pobreza din Portugalia pentru facilitarea acestei intalniri in conditii mai speciale si tuturor partenerilor pentru toate informatiile diseminate.

Proiectul REGAL este cofinantat prin Programul Drepturi, Egalitate si Cetatenie al Uniunii Europene (2014-2020)/Call REC-AG-2018. Pentru mai multe informatii despre proiect va invitam sa vizitati site-ul proiectului  sau Pagina de Facebook.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.