the-open-network-REGAL-final-an-2020

Ne apropiem cu pasi repezi de finalul anului, dar si de incheierea proiectului „REGAL – Regaining life for precarious women at work”. Inainte sa ne bucuram de Sarbatorile de Iarna, echipele celor 5 parteneri din cadrul proiectului s-au reunit intr-o sedinta online pentru o scurta evaluare a stadiului proiectului.

Pe parcursul anului 2020, fiecare partener a lucrat la realizarea celor doua materiale ce urmeaza sa fie publicate:

1. Lucrare analitica: sugestii pentru un echilibru mai social intre munca si viata.
2. Aspiratiile si solutiile concrete care sa duca la un set de instrumente spre un acces liber pe piata muncii.

Aceste materiale vor fi lansate in cadrul Conferintei Nationale (materialele realizate de partenerul din Romania) si in cadrul Conferintei finale ce va avea loc in luna martie a anului 2021.

Proiectul REGAL este cofinantat prin Programul Drepturi, Egalitate si Cetatenie al Uniunii Europene (2014-2020)/Call REC-AG-2018. Parteneri in cadrul acestui proiect sunt: BEWEGING (Belgia), Groupe de Recherche et de Realisations pour le Developpement Rural (Franta), Focus Ireland LTD (Irlanda), REDE EUROPEIA ANTI POBREZA ASSOCIATION (Portugalia) si Fundatia The Open Network for Community Development (Romania). Pentru mai multe informatii despre proiect va invitam sa vizitati site-ul proiectului  sau Pagina de Facebook.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.