La sfarsitul lunii septembrie, The Open Network for Community Development a participat la Bucuresti la reuniunea de raportare finala pentru proiectele de parteneriat de cooperare. Reuniunea a fost organizata de Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) din Romania.

Am vorbit despre aspecte tehnice si financiare, despre platforma electronica EPALE pentru educatia adultilor in Europa si am facut un exercitiu care ne faciliteaza completarea indicatorilor de impact.

A fost o intalnire cu multe de informatii utile care ne vor ajuta in redactarea raportului final, deoarece ne apropiem de incheierea proiectului ABLE – A Better LifE.

Saptamana aceasta, impreuna cu Asociatia Romanian Women’s Lobby suntem gazdele intalnirii transnationale ce va avea loc la Iasi, ultima din cadrul proiectului ABLE – A Better LifE.

Proiectul ABLE este implementat de organizatii din Romania (Fundatia The Open Network for Community Development – coordonator proiect si Asociatia Romanian Women’s LOBBY), Italia (Euro Project Lab Srls), Spania (Blue Room Innovation) si Portugalia (Associacao para a Acao Educativa Cultural e Desportiva Form2you).

Vizitati platforma noastra la www.a-betterlife.eu si imbarcati-va in aceasta calatorie de imputernicire! Urmariti-ne Pagina Facebook a proiectului pentru a fi la curent cu toate noutatile!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.