Luna mai a fost plina de activitati in cadrul proiectului FORWARD Fashion, Crafts and Design for Women Empowerment. In timp ce ne pregatim pentru intalnirea echipelor internationale ce va avea loc in Portugalia, am organizat si doua intalniri online pentru a discuta despre rezultatele proiectului.

In data de 2 mai, partenerii internationali au facut o analiza a rezultatului final A3, rezultat al caruia este coordonator Fundatia The Open Network for Community Development Fiecare organizatie partenera FORWARD a dezvoltat un curs specific de formare in moda, mestesuguri si design pentru grupul de femei selectat in tara lor, oferind o oportunitate de invatare participantilor din perspectiva insertiei pe piata muncii. Documentul realizat poate fi consultat dand click aici.

Partenerul din Italia, Fism Formazione a prezentat evaluarile secventiale realizate in cadrul activitatii A4.

Ultimul punct pe lista intalnirii a fost pe marginea rezultatului A5, unde partenerii au oferit feedback coordonatorului FLO Concept.

A doua intalnire online a avut loc in data de 10 mai, in cadrul careia expertul Fundatiei The Open Network for Community Develpment a discutat cu partenerul Italian coordonator FLO Concept si partenerul italian Fism Formazione pentru stabilirea ultimelor detalii de promovare a A3 si elaborarea ultimului document-rezultat de proiect A5.

Proiectul „FORWARD: Fashion, Crafts and Design for Women Empowerment” este cofinantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, fiind coordonat de  FLO Societa Cooperativa Sociale (coordonator) in parteneriat cu Fismformazione (Italia), D4C – Associacao Design for Crafts (Portugalia) si The Open Network for Community Development (Romania) / A.N.I.M.A OLF Drobeta Turnu-Severin. Mai multe informatii despre proiect va invitam sa aflati de pe site-ul proiectului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.