The_Open_Network_Sanatatea_bunul_cel_mai_de_pret_al_omului

Deoarece am fost provocati sa participam la ziua comuna de actiune in reteaua TON, TON Day, nu puteam sa nu raspundem si sa nu ne alaturam si noi celorlalti membri ai retelei pentru a sarbatori impreuna o zi speciala pentru toti.

Ziua Internationala a sanatatii, 7 aprilie, a fost sarbatorita de femeile si barbatii din Giurcari printr-o intalnire de lucru unde au fost dezbatute teme privind mentinerea sanatatii. Au avut loc dezbateri pe teme de nutritie, ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatosi, care alimente sunt bune si care sunt mai putin bune pentru sanatatea noastra.

Doamna asistenta Bajenaru Ramona ne-a tinut o prelegere despre cauzele care duc la imbolnavirea organismului nostru si la ce obiceiuri alimentare, si nu numai alimentare, trebuie sa renuntam pentru a avea un mod de viata sanatos.

Pentru ca sanatatea noastra depinde si de mediul inconjurator, de calitatea aerului pe care il respiram, fiecare dintre cei participanti au venit cu cate un pet, plin cu pamant, in care au fost semanate diferite seminte pentru a demonstra ca sta in puterea noastra sa pastram un aer cat mai curat. Pentru albumul foto click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.