the-open-network-Tabara-Nationala-AGLT-2018

Cel mai asteptat eveniment al anului 2018 incepe maine, 2 august 2018. In perioada 2 – 8 august 2018, in Tabara Muncel, jud. Iasi. Centrul de Agrement Muncel din comuna Mogosesti-Siret este administrat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi. Este situat in padurea Calugara, la 6 kilometri de Hanul Ancutei, fiind una dintre cele mai moderne tabere pentru copii si tineret din Moldova, avand o bogata oferta educationala si de agrement.

Intr-un spatiu natural deosebit, 130 de participanti din 23 de localitati din Romania vor participa la Tabara Nationala de Formare de Animatori Socio-Culturali pentru Tineri. Ca in fiecare an, tabara este realizata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi in parteneriat cu Asociatia Grupurilor Locale de Tinere (AGLT).

Scopul taberei este dobandirea competentelor necesare organizarii activitatilor destinate incluziunii sociale a tinerilor cu dizabilitati.

Obiective pe care ni le propunem sunt:

– formarea de formatori pentru actiunea de tineret;

– sustinere metodologica a actiunii echipelor de animatori de tineret pentru copii cu dizabilitati la nivel national, inclusiv la nivelul retelelor regionale si a celei nationale;

– cresterea gradului de implicare in activitati extracurriculare care sa contribuie la dezvoltarea personala a tinerilor;

– cresterea respectului de sine al fiecarui participant prezent, insuflarea dorintei fiecarui participant de a deveni mai bun, de a reusi, de a adopta atitudinea invingatorului si formarea unei alte imagini despre persoanele cu dizabilitati.

Vom reveni cu imagini si impresii din cadrul taberei. Le dorim tuturor participantilor sa traiasca clipe de neuitat si sa lege prietenii minunate!

Articol: Maria Pruteanu, Coordonator activitati Asociatia Grupurilor Locale de Tinere (AGLT)

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.