The-Open-Network-TONNE-2021-cu-drag-si-dor-de-revedere

Cu gandul la intalnirile din anii trecuti, am petrecut un weekend minunat impreuna cu membrii Fundatiei TON. In cele doua zile de lucru online, 24-25 iulie 2021, ne-am bucurat sa descoperim din activitatile trecute si planurile de viitor, am facut schimb de idei si ne-am bucurat de dulcea revedere.

Doamnele din Organizatiile Locale de Femei – OLF si-au ales un Comitet strategic pentru perioada iulie 2021 – iulie 2024 dupa ce candidatele si-au prezentat viziunile de dezvoltare.

La workshop-ul de sanatate s-a discutat despre strategia pe sanatate in cadrul structurilor Asociatiilor De Ajutor Mutual – ADAM si nu numai, si s-a discutat despre viitoarele proiecte de preventie a diferitelor afectiuni.

La workshop-ul pe educatie, inovare, proiecte actuale si viitoare, s-au prezentat proiectele Fundatiei The Open Network for Community Development (TON) care se desfasoara in acest moment si s-au prezentat oportunitatile de finantare prezente si viitoare.

Asa cum spunea, doua zile de lucru in plen si pe grupuri de lucru, cu multe idei noi frumoase si multa speranta pentru un viitor mai bun.

Va multumim, oameni dragi si frumosi, pentru tot ceea ce sunteti si pentru lucrurile minunate pe care le faceti pentru comunitatile din Romania. Pentru albumul foto click aici.

 

ADL CEHU SILVANIEI – TONNE 2021

Mihaela Dobre – TONNE 2021

OLF ANIMA Drobeta Turnu Severin – TONNE 2021

OLF Poienita – TONNE 2021

Viorica Vintila – TONNE 2021

ADAM Moldovița – TONNE 2021

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.