In data de 29 aprilie 2017, ne-am reunit la Hurezani, Gorj, intr-un Training Regional de Dezvoltare a Organizatiilor Locale de Femei, la care au participat membre din OLF Hurezani, Asociatia Femina Berbesti si CDL Dobrita-Runcu-Gorj (judetele Valcea si Gorj), cu dorinta dezbaterii si introproiectarii motivatiei voluntariatului si a initiativei proprii. La start s-au aliniat 19 participanti, intre care 2 barbati lideri regionali, sedusi de initiativa noastra, care au contribuit voluntar pe toata durata training-ului si au dat un plus de valoare si tinuta evenimentului.

A fost o intalnire plina de culoare, idei despre ce facem si cum facem. Ce este un voluntar in comunitate si ce ne motiveaza? Muzeu, cozonaci, coronite de Pasti, ganduri, cuvinte, voie buna si o reamintire ca suntem parte din Reteaua TON. A fost interactiune, comunicare si empatie de retea, spirit voluntar, dar mai ales angajament in a face mai mult si mai bine pentru comunitati minunate, care au identificat umbrela TON ca un veritabil sprijin de actiune.

Multumiri tuturor participantilor, Georgianei pentru organizare, Luciei pentru prezenta doamnelor din Berbesti si Mariei Pisc pentru angajament si putere de promovare a traditiilor locale.

Iar cine nu crede ca s-au facut si cozonaci, ii poftim sa savureze langa pozele ce insotesc acest articol aici!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.