Pe 22 aprilie 2017 a avut loc trainingului regional specific dezvoltarii Comitetelor de Dezvoltare Locala (CDL), training organizat de catre Fundatia TON in parteneriat cu Asociatia Proiect Pro Europa. La training au participat membri si voluntari din cadrul Comitetului de Dezvoltare Locala (CDL) si din Grupul Local de Tineret (GLT).

Formator: Daniela Ceredeev, trainer national in Reteaua TON

Programul: Dezvoltare organizationala – sesiune informativa si atelier „Citeste si tu!”. De Ziua Mondiala a Cartii, au fost oferite cele peste 50 de volume reconditionate si alte 100 de volume noi copiilor din Casa de tip familial „Universul copiilor” Radauti.

Participanti: coordonatori de voluntari din reteaua TON – Adam Moldovita, Fundatia Umanitara Proiecte Limburg Romania, Asezamantul de copii Sf. Ierarh Leontie Radauti; voluntari din grupurile informale active in reteaua noastra deschisa – Centrul de Dezvoltare Locala Ciumarna, Grupul Local de Tineret Young Generation Vatra Moldovitei, Grupul Local de Tineret Ciumarna, Grupul Local de Tineret Frumosu, Organizatia Locala de Barbati Moldovita, Organizatia Locala de Femei si Comitetul Local de Sanatate Ciumarna; profesori coordonatori de proiecte de voluntariat din Scoala Gimnaziala Vatra Moldovitei, Scoala Gimnaziala „Ion Suhane” Frumosu, Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovita.

Click aici pentru album foto.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.