The_Open_Network_Al_7_lea_Forum_al_Cooperarii_Descentralizate_Belgia_Romania

Domnul Jozef Goebels, Presedintele Fundatiei TON/ADR-Vlaanderen s-a intalnit cu Excelenta Sa Domnul Philippe Benoit, Ambasador al Regatului Belgiei in Romania, pentru pregatirea celui de-al saptelea Forum al Cooperarii Descentralizate Belgia – Romania.

In perioada 3-5 octombrie vom sarbatori 30 de ani de parteneriate unice intre organizatii belgiene si romanesti care promoveaza dezvoltarea durabila in domeniul sanatatii, educatiei, antreprenoriatului, dezvotarii comunitare durabile etc. Cooperarea descentralizata a fost mereu un pilon esential al relatiilor romano-belgiene, astfel ca va fi o ocazie reala de a discuta stadiul cooperarii dintre cele doua tari dupa 30 de ani de colaborare.

Teme ce vor pune in discutie „Trecutul, Prezentul si Viitorul – intr-un context de valori si aspiratii comune” vor fi elaborate in continuare in cadrul grupurilor de lucru si intalnirilor.

Va asteptam alaturi de noi la Timisoara in perioada 3-5 octombrie. Pentru programul detaliat si inregistrare vizitati: www.fobero.eu. Pentru informatii legate de participare va rugam sa ne contactati pe adresa info@theopennetwork.ro.