Centru_de_Permanenta_ADAM_SLATINA_TIMIS_The_Open_Network

Cu mare bucurie va anuntam ca ADAM Slatina-Timis a devenit un Centru de Permanenta, reusind astfel asigurarea continuitatii asistentei primare in Slatina-Timis si in imprejurimi.

Vineri, 27 martie 2020, Centrul Socio-Medical ADAM Slatina-Timis a fost, pe langa activitatile zilnice, recunoscut si ca centru permanent in Romania si a inceput imediat noile activitati.

Acest centru de permanenta este coordonat de ADAM Slatina-Timis, care a angajat un medic generalist in acest sens.

Centrul de permanenta are 7 medici de familie si 9 asistente medicale si este responsabil pentru o suprafata de 10.000 de locuitori.

Serviciile oferite de acest centru de permanenta sunt:

  • Asistenta pentru orice tip de urgenta in domeniul competentei medicului general si al posibilitatilor tehnice.
  • Recomandare catre specialisti si spitale.
  • Administrarea medicamentelor necesare pentru interventii urgente. Prin urmare, un kit cu medicamentele cele mai frecvente este disponibil in centru. Pentru compozitia acestui kit de medicamente, medicii de familie primesc si o indemnizatie pe ora.
  • Livrarea documentelor medicale pacientilor pentru a-si vizita propriul medic de familie a doua zi pentru a obtine retetele necesare pentru medicamente suplimentare. In weekend si sarbatori, medicamentele sunt furnizate din stoc in Centrul de Permanenta.

Dorim sa-l felicitam pe Ioan Suru si pe toti cei care s-au implicat pentru aceasta mare realizare, pentru eforturile si lupta pentru dezvoltarea unei ingrijiri mai bune pentru toata lumea.

Pentru mai multe informatii in limba romana click aici. Pentru mai multe informatii in limba engleza click aici.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.