the-open-network-BEROBA-TON-2015-Premiul-Economiei-Sociale

In luna martie 2015 a fost lansat concursul de proiecte “BEROBA-TON 2015 – Premiul Economiei Sociale”. Intreprinderile sociale si organizatiile care desfasoara activitati de economie sociala au fost invitate sa trimita aplicatia la concurs.

Cu ocazia celei de-a treia Saptamani belgiene, care a avut loc intre luni 20 aprilie si duminica 26 aprilie la Bucuresti, Asociatia Belgiano-Romana a Oamenilor de Afaceri (BEROBA) , in colaborare cu Ambasada Belgiei si Fundatia The Open Network for Community Development au premiat Eco Herbal I.S. SRL pentru activitatile derulate in 2014 in domeniul economiei sociale. Premiul a fost oferit cu scopul de a sprijini si promova activitati legate de grupurile fragile dintr-o comunitate, precum si produsele de consum non-traditionale.

Eco Herbal I.S. SRL este o companie activa in domeniul economiei sociale. Activitatile sale sunt axate pe producerea si prelucrarea plantelor medicinale si aromatice. Fiind o companie de economie sociala, obiectivele sale sunt de a crea surse de venit pentru locuitorii din mediul rural, de a produce fara chimicale si de a recolta intr-un mod responsabil. Combinatia de rentabilitate si solidaritate, crearea de locuri de munca de calitate, consolidarea coeziunii sociale creeaza o multime de valori, precum cetatenia activa, solidaritatea, dezvoltarea durabila si inovarea sociala, tehnologica si de mediu.the-open-network-BEROBA-TON-2015-Premiul-Economiei-Sociale 2

Lorena Urse si Lucian Urse au fost prezenti la seara de gala a saptamanii belgiene, unde au primit un cec de 1.000 de euro de la BEROBA si TON, reprezentand premiul de incurajare in Economie Sociala BEROBA-TON 2015.

„Eco Herbal este recunoscatoare organizatiilor BEROBA si TON pentru recunoasterea eforturilor facute in vederea gasirii de solutii la scara mica pentru activitati economice relevante cu o componenta sociala. Ne exprimam speranta ca autoritatile romane vor continua sa sprijine legal si financiar activitati precum a noastra, pentru ca exista multi romani care ar putea si ar trebui sa se implice in activitati similare, daca ar avea ocazia.” (Lorena Urse)

Articole in presa:

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.