Campania Solidaritatii in TON a incheiat etapa de jurizare iar castigatorii acestei campanii pentru care TON va face strangere de fonduri pe intreg anul 2019 sunt:

La categoria Solidaritate si Educatie: “The blue scholarship” – proiect propus de Asociatia de Ajutor Mutual Moldovita.

La categoria Solidaritate si Sanatate: “Sanatatea este a tuturor. Responsabilizarea pacientului” – proiect propus de Asociatia de Ajutor Mutual Slatina-Timis.

La categoria Solidaritate si Voluntariat: Proiectul “Bunicii au Talent! – propus de Asociatia Impreuna schimbam Hodora – CLD.

In juriu am invitat persoane marcante din relatia Romano-Belgiana carora le suntem recunoscatoare pentru timpul si efortul investit in notarea si evaluarea calitativa a tuturor proiectelor propuse in aceasta campanie.

Toti membrii din juriu sunt personalitati marcante, experti care cunosc profilul organizatiilor aplicante (organizatii „la firul ierbii” din mediul rural romanesc), care cunosc activitatea organizatiilor noastre membre dar nu sunt implicate direct in nici una din organizatiile aplicante.

Membrii juriului:
Doamna Ilse Luyten – Sotia domnului Thomas Baekelandt, Ambasador al Belgiei in Romania
Domnul Philippe Beke – Nasul Fundatiei TON si fostul Ambasador al Belgiei in Romania
Domnul Wim D’haese – Fondator Samdam Solutions
Doamna Mihaela Stanescu – Ambasador pentru TON/ADR
Domnisoara Ana Iriciuc – Afiliat la Ministerul Afacerilor Externe la Bucuresti

Felicitam toti concurentii, ii vom contacta pentru trimiterea evaluarii proiectului institutional depus iar din 15 Aprilie incepem strangerea de fonduri pentru prima categorie: Solidaritate si Educatie, “The blue scholarship” – proiect propus de Asociatia de Ajutor Mutual Moldovita – ADAM Moldovita.

Ramaneti conectati in Reteaua TON – pentru ca “Impreuna putem schimba vieti”!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.