the-open-network-Articol-Povesti-de-viata

„Povestile de viata“ au fost realizate de doamnele din Moldovita in cadrul proiectului REGAL. Doamnele au avut posibilitatea de a se intalni in focus grupuri, in intalniri individuale, au discutat, au analizat ce este viata si ce este munca, si-au dezvoltat abilitati de exprimare, povestire si scriere a unei povesti.

Serviciul si munca reprezinta o parte foarte importanta din viata noastra, dar nu ar trebui sa fie cea mai importanta. Trebuie sa gasim un echilibru intre cariera/munca si viata privata, care sa ne fereasca de stres si sa ne permita sa ne bucuram de viata personala.

Doamnele au identificat un moment de criza din existenta lor in care acest echilibru dintre viata si munca a fost un pericol pentru propria existenta. Momentele de cumpana s-au transformat in momente de reflectie. Problemele identificate s-au transformat in oportunitati de actiune individuala sau colectiva. Proiectul REGAL a fost un moment de bucurie pentru beneficiarele noastre si pentru echipa de proiect. A fost un moment „REGAL” din trecerea noastra prin aceasta lume.

Povestile au prins viata dupa mai multe sesiuni de intalniri (focus-grupuri) in care au fost realizate diverse exercitii de reflectie personala, reflectie de grup, interactiune.

Va invitam sa cititi carte “Povesti de viata” realizata in cadrul acestui proiect dand click aici. –

https://issuu.com/theopennetwork/docs/cartea_povesti_de_viata

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.