Asteptam cu nerabdare sfarsitul de saptamana pentru intalnirea cu membrii Fundatiei The Open Network for Community Development la Evenimentul National TON – TONNE 2023. Dupa cum bine stiti, anul acesta se desfasoara la Moldovita, jud. Suceava cu sprijinul ADAM Moldovita si va fi unul plin de activitati.

Sambata, 29 iulie 2023, ADAM Moldovita organizeaza evenimentul de multiplicare a proiectului TRUST – Therapy through Reading and Storytelling. Evenimentul este in format hibrid si va invitam sa participati online. Pentru a primi link-ul de acces la eveniment, va rugam sa completati formularul de inscriere in limba romana sau in limba engleza.

Proiectul TRUST este cofinantat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene si este coordonat de Adam Moldovita (Romania), avand ca parteneri Associação para a Ação Educativa Cultural e Desportiva Form2you (Portugalia), Narodno chitalishte „Arhimandrid Dositey-1908” (Bulgaria), Vatra Limburg (Belgia) si Centrul de Resurse si Consultanta in Educatie (Romania).