A mai trecut un an plin cu activitati la firul ierbii, dar si la nivel national si international. In weekendul 28-29 iulie 2023, ne-am reintalnit la ADAM Moldovita la cea de-a 11-a editie a Trainingului National TON – TONNE 2023. Am fost impreuna cu oameni dragi, membrii Fundatiei The Open Network for Community Development (TON), dar si cu oameni care sprijina dezvoltarea comunei Moldovita – asistentul comunitar si reprezentanti ai primariei Moldovita.

Anul acesta l-am invitat pe Cozmin Andrioae (trainer Asociatia Grupurilor Locale de Tineret – AGLT) sa ne sprijine sa realizam Planul de dezvoltare al Fundatiei TON pe urmatorii 5 ani. Pe parcursul celor doua zile de lucru intens, in grupuri mici, prin exercitii si brainstorming, membrii nostri au venit cu multe idei pe care ne dorim sa le implementam si sa demaram noi actiuni in comunitatile noastre.

Dorim sa multumim tuturor membrilor prezenti pentru efortul si disponibilitatea de a participa la aceasta intalnire si pentru toata implicarea lor in aceste zile de lucru in Retea. Multumim in mod special lui Cozmin Andrioae pentru pregatirea acestui training si pentru ideile noi si exercitiile pregatite pentru aceasta intalnire.

Ramaneti conectati la Reteaua Deschisa TON pentru viitoare informatii. Pentru albumul foto click aici.