The_Open_Network_Raspuns_la_provocarea_AGLT

Am raspuns „prezent” provocarii de participare la Ziua de Actiune Comuna desfasurata intre 6-8 aprilie a.c., lansate de Asociatia Grupurilor Locale de Tineret – AGLT.

Am preluat ideea lor de a desfasura o activitate in aer liber pentru un stil de viata sanatos. Desi traim in lumea satului si membri OLF si OLB Poienita fac acest lucru permanent, activitatea de astazi, 7 aprilie 2019 a fost speciala. De ce? Pentru ca, pe langa munca fizica in comun, participantii au avut prilejul sa-si demonstreze experienta acumulata de-a lungul vietii. Fiecare a adus de acasa seminte de plante, rasaduri de flori, arbusti ornamentali, pe care cu mare bucurie i-am plantat in curtea sediului nostru.

O parte din seminte, care necesita o atentie speciala, au fost semanate in pet-uri dupa indicatiile tinerilor din AGLT, contribuind la imbogatirea aerului in oxigen.

Activitatea si-a atins scopul, lucru demonstrat de buna dispozitie a participantilor, de colaborarea, cooperarea, socializarea si bucuria lucrului bine facut.