In data de 20 mai 2017, in localitatea Coman, judetul Bacau, Fundatia The Open Network for Community Development in parteneriat cu OLF Coman, OLF Poienita si Asociatia pentru Dezvoltare Sociala, Educationala si Locala Dumitresti (ADSEL), a organizat Trainingul Regional specific Dezvoltarii Organizatiilor Locale de Femei (OLF) cu tema „Voluntari motivati si initiativa proprie”. Trainingul a fost sustinut de trainerii nationali din Reteaua TON: Doina Enache si Viorica Vintila-Sontica.

In prima parte au fost identificate, impreuna cu participantele la training, nevoile comunitatii apoi s-a discutat despre cum pot fi satisfacute acestea cu ajutorul OLF, cum pot interveni femeile si ce disponibilitate are fiecare pentru a contribui la rezolvarea problemelor comunitatii locale. Interactivitatea le-a dat curajul si posibilitatea femeilor sa se exprime liber astfel incat totul s-a desfasurat intr-o atmosfera placuta, antrenanta. Tot acum femeile din OLF Coman si-au ales un lider in persoana doamnei Barsan Antonina care va coordona activitatea pe viitor, in colaborare cu preotul paroh din localitate.

Multumim tuturor participantelor la training, parintelui Daniel Cobzaru care a fost alaturi de noi si nu in ultimul rand partenerilor belgieni care sunt prezenti in tot ceea ce intreprindem. Click aici pentru album foto.