The-Open-Network-Sa-i-motivam-pe-cei-cu-initiativa

Ziua de 27 mai 2017 a fost ziua cand ne-am reunit la Jitia intr-un Trening Regional de Dezvoltare a organizatiilor locale de femei si barbati, la care au participat membrii OLF si OLB din localitatile Bordesti, Dumitresti, Chiojdeni si Jitia. Tot parcursul trainingului a insemnat intalnirea si interactiunea membrilor participanti la modulul teoretic de dezvoltare si ateliere practice de confectionare de opinci, masti, margele si cusaturi traditionale – ia jitianca.

A fost o intalnire constructiva, o intalnire de idei, de initiative despre ce facem si cum trebuie sa facem pentru dezvoltarea comunitatilor. A fost comunicare, un model de lucru si de dezvoltare, spirit voluntar, buna dispozitie, dar mai ales dorinta de a face mai mult pentru comunitate.

Reteaua TON constituie un sprijin real in actiunile organizatiilor noastre, un model eficient cu impact bun pe dezvoltarea unei comunitati.

Multumim tuturor participantilor, trainerilor Viorica Vintila-Sontica si Cristea Enache si suntem convinsi ca organizarea si desfasurarea trainingului a fost pe masura tuturor asteptarilor. Click aici pentru album foto OLF si aici pentru albumul foto OLB.