the-open-network-Intalnire-de-„Poveste“

Pentru ca nu mai vrem sa treaca timpul ca in anul 2020, an in care nu ne-am putut intalni nici in organizatii, nici in TONNE, nici in traininguri – am setat o intalnire cu doamnele active in organizatiile lor la nivel comunitar, sambata, 16 ianuarie intre orele 16:00-17:30.

Intalnirea, un focus grup – a fost o bucurie pentru persoanele prezente, am mai aflat noutati, am vorbit despre proiectul REGAL si povestile de viata ale doamnelor din Moldovita care vor aparea intr-o carte la sfarsit de ianuarie. Doamnele care doresc vor trimite gandurile lor despre acest echilibru intre viata si munca pentru a le avea ca un cuvant de introducere pentru cartea ce va fi printata.

S-a discutat necesitatea unui contact lunar si propunem o intalnire viitoare de lucru sambata, 27 februarie cu incepere de la aceeasi ora 16:00 (pe platforma Zoom). Dna Mihaela Hiche ne va ajuta si de aceasta data cu initierea unei conferinte comune.

S-a discutat posibilitatea de a implementa proiectul REGAL la nivel national (prin implicarea mai multor organizatii de femei) si international prin gasirea unor organizatii de femei din Europa cu care putem sa schimbam experiente si moduri de actiune comunitara. Asteptam lansarea noului ghid de programe UE (la sfarsitul lui februarie 2021) si la urmatoarea intalnire pe 27 februarie vom concretiza cu detalii, planurile noastre pentru un nou proiect.

Multumim tuturor doamnelor prezente, a fost o bucurie sa ne vedem si sa ne auzim.

Va asteptam sambata, 27 februarie, intre 16:00-17:30 pentru o noua intalnire cu ajutorul internetului.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.