In perioada 20 august – 10 noiembrie 2016, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret (AGLT), in parteneriat cu Fundatia „The Open Network for Community Development”, deruleaza proiectul „INVATAM, ANIMAM, PROGRESAM”, finantat de Ministerul Tineretului si Sportului, in cadrul Concursului National de Proiecte de Tineret – 2016.

O RETEA de TINERI voluntari care realizeaza activitati pentru COPII si TINERI, asta ne-am propus sa formam la cursul din perioada 1-4 septembrie 2016 din cadrul proiectului. O retea de tineri care sa isi asume valorile organizatiei si sa promoveze in randul colegilor lor aceste valori. Totodata, cu ajutorul partenerului, vom realiza manualul „Ghidul animatorului”, care sa fie un instrument util voluntarilor care desfasoara activitati de animatie.

Cei 85 de voluntari ai AGLT-ului, proveniti din toate Grupurile Locale de Tineret, au participat, pe o perioada de 3 zile, in Tabara de Agrement Predeal, la mai multe cursuri de formare in cadrul carora au castiga experienta, au invatat lucruri noi si deprinderi utile, vor deveni parte a unei echipe a carei munca vor dori sa o sprijine si vor contribui astfel la dezvoltarea GLT-urilor din comunitatilor lor.

Click aici pentru album foto.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.