Dragi membri TON, pe 4 iunie 2020, 7 din cei 9 membri ai Bordului TON s-au intalnit intr-o sedinta on-line. Suntem fericiti sa va anuntam ca toti sunt bine si ca va transmit multe salutari si va doresc multa sanatate. Putem spune in numele lor ca le este dor de dvs. si spera sa ne putem intalni in siguranta cat de curand posibil.

La sedinta s-au discutat aspecte de ordin intern, s-a facut o trecere in revista a activitatilor desfasurate anul trecut si s-au discutat si aspecte financiar-administrative.

Datorita situatiei actuale a crizei COVID 19, s-a luat hotararea ca Trainingul National TON (TONNE 2020) sa fie amanat pana anul viitor, cand, speram sa ne putem intalni in siguranta cu totii. Pana atunci, cautam solutii pentru a veni in sprijinul membrilor nostri pentru a putea trece cat mai usor prin aceasta perioada mai dificila.

Vom reveni cat de curand cu informatii despre deciziile ce vor fi luate de catre bord in legatura cu reluarea activitatilor la nivel local in cadrul Retelei TON.

Noi va dorim multa sanatate si putere pentru a trece cu bine peste aceasta incercare.

Si, nu in ultimul rand, Nu Uitati sa Ramaneti Conectati la Reteaua TON!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.